top of page

Wie zijn wij?

De veelzijdige spuiterij voor bedrijf en particulier!

Mijn naam is Ruben Michelsen, tevens oprichter van Allround spuiterij RUMI. Na jarenlange ervaring bij diverse werkgevers, besloot ik in 2020 mijn eigen eenmanszaak te beginnen onder de naam RUMI Services. In mijn rol als ZZP'er heb ik diverse grote en kleine opdrachten vervuld bij verschillende bedrijven. Met de opening begin 2021 van RUMI stralen en coaten in Bunnik is een droom werkelijkheid geworden. Inmiddels zijn we verhuisd naar een prachtig pand op de Boylestraat in Ede, waar we door zijn gegaan als Allround spuiterij RUMI. Wij bieden onze diensten aan voor bedrijven en particulieren. 

 

Door de ruime ervaring in industrieel spuitwerk in de offshore en metaal industrie kan Allround spuiterij RUMI maatwerk leveren. Wij zijn in staat om diverse lakmerken te spuiten zoals Hempel, International, Jotun en Sigma. Tevens kunnen wij scherpe prijzen aanbieden met ons huismerk Shipcoat. 

Voor de particulier staan wij klaar om uw interieur nieuw leven in te blazen. Met onze showroom in ontwikkeling, waar wij diverse gespoten meubels zullen tonen, kunnen wij u te woord staan voor vakkundig advies. In regio Utrecht en Rotterdam geven wij ook graag advies op locatie en bieden wij een haal- en brengservice. 

Kortom, u bent bij ons op het goede adres voor uw keuken, deuren, meubels, velgen, motor, sloep, tender en nog veel meer.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact met ons op!

IMG_20230411_180418_086.jpg
Color logo - no background.png

"Sometimes all you need is just a little spray of color"

Ruben Michelsen

bottom of page