top of page
  • Foto van schrijverRuben Michelsen

RUMI stralen en coaten

Wij hebben 2020 op een wel heel bijzondere manier ervaren. Covid-19 mag natuurlijk niet in dit stuk ontbreken. We hebben er allemaal in de wereld aan moeten geloven en de consequenties moeten dragen. Het gaf ons ook de ruimte om na te denken over de toekomst. Dit werd versterkt met de wens dat ik altijd al een bedrijf wilde opstarten. Tijdens de crisis hebben we blijvend gekeken naar mogelijkheden. Dit resulteerde in het opgeven van mijn baan en als zelfstandige verder te gaan met mijn beroep als #industrieel #spuiter. Een enorme stap met gepaarde risico's maar achteraf meer dan de moeite waard geweest. Want al snel kwam het volgende op ons pad. Een compleet ingerichte bedrijfshal met #straalcabine en #spuitcabine in #Bunnik. Dit was toch wel een droom die ik graag in vervulling wilde laten gaan, de zoektocht naar mogelijkheden was begonnen. Gesprekken met diverse mensen gaf mij de motivatie om dit plan door te zetten. Er gingen weken voorbij in de onderhandelingen en net voor #kerst was daar het hoge woord eruit, we zijn officieel eigenaar van #RUMIstralenencoaten in #Bunnik.

Via deze blogs willen we jullie op de hoogte houden van nieuwe #ontwikkelingen. Ook zullen we met regelmaat ervaring en kennis delen. Vragen over wat is stralen, verschillende #laksystemen, wat is een 2K Polyurethaan lak, waarom gebruik je een primer en nog veel meer zullen wij beantwoorden. Blijf daarom met regelmaat onze website bezoeken of vul uw email adres onder aan de pagina in om op de hoogte gehouden te worden.


Wij wensen jullie een kleurrijk leven toe, daarom hebben wij ons #motto "sometimes all you need is a little spray of color". Wij staan klaar om uw project in de gewenste kleur te spuiten, op deze manier dragen wij onze steentje bij aan een beter milieu waar producten een tweede leven krijgen.

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

#newborn

Comments


bottom of page