top of page
  • Foto van schrijverRuben Michelsen

#newbornOnze interieurtak kastenspuiten.nl spuit zoals de naam al zegt met grote regelmaat kasten. Dit kunnen hele oude grote kasten zijn die gerenoveerd moeten worden maar ook kleine kasten zoals #commodes.


Elke ouder kent het dilemma, wat gaan we doen met de #babykamer?? De inrichting is toch altijd een dingetje, wordt het een #meisjes kamer een #jongens kamer of gender neutrale kamer. 1 ding hebben ze gemeen er moet een kleur gekozen worden. Hoe leuk is het dan om je eigen meubels te customsizen! Met een gave stoere #kleur zoals op de foto maakt het van een oude grenen kast een eyecatcher voor in de #babykamer!


Daarnaast kan het ook nog een uitkomst zijn om dezelfde #meubels van de 1ste her te gebruiken voor nummer 2. Niet alleen praktisch maar ook duurzaam voor het milieu, want ook onze kinderen verdienen een mooie schone aarde, toch??


Wij staan voor iedereen klaar, voor jong en oud. Stop de weggooi maatschappij en laat uw kast, commode, dressoir of buffetkast een niewe kleur aan meten voor een tweede leven!


Meer informatie vind u op onze website:

🌐Www.kastenspuiten.nl


Of mail ons met fotos van uw kast naar:

📧Info@kastenspuiten.nl

290 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page