top of page
  • Foto van schrijverRuben Michelsen

Meubels spuiten?


Vaak krijgen wij vragen van onze klanten wat onze mogelijkheden zijn. Veel klanten zijn verbaasd over onze mogelijkheden, maar ook de diversiteit van onze #projecten. Via deze weg willen wij u graag meer vertellen over onze mogelijkheden in onze #meubelspuiterij.


Op de foto hebben wij diverse projecten verzameld waar wij graag meer over vertellen. Zo is het bed links #gestraald of beter gezegd behandeld door middel van #luchtgommen. Dit is ook gebeurt bij de donkere meubels die afgewerkt zijn in een #beits en vervolgens afgelakt met een matte blanke #lak. Waar meer glans op zit is de #piano. Deze is in hoogglans wit gespoten #RAL9016. Net even wat anders dan een zwarte piano, vind u niet?

Helemaal in het midden ziet u de bovenkant van een antieke kast die wij hebben gestraald en alleen in de blanke lak hebben gespoten. Geen glans maar mooi strak matte uitstraling zodat die weer een generatie mee kan.

Op de foto is 1 #kast nog niet door ons behandeld, maar zijn "broertje" wel. Laat u in een reactie weten welke kast dit is? Want wat is er leuker dan een voor en een na foto.

Met regelmaat #spuiten wij projecten van #kasten of #tafels die al generaties mee gaan. Zo was het #tafeltje links een antieke grootmoeders bijzet tafeltje waar mogelijk altijd de thee op werd geserveerd. Nu heeft dit tafeltje weer een moderne look gekregen door een uitdagende mintgroene kleur in #hoogglans!

Maar wij spuiten niet alleen oude meubels maar ook wanneer ze net gebouwd zijn. Zo is de grote #vakkenkast recent gemaakt door een #meubelmaker en door is #gespoten in zijdeglans wit #RAL9010. Deze #mdf kast kan jaren mee door de sterke 2K PU aflak die wij gebruiken.


Kortom, wanneer u s'ochtends wakker wordt in uw nieuw gespoten bed en een boek leest die u net uit de gespoten boekenkast gepakt heeft, luisterend naar de prachtige klanken die voortvloeien uit de wit gespoten piano die 1 van uw kinderen bespeeld, terwijl man des huizes de tv aan zet met zijn voeten op de salontafel bewerkt met beits en een sterke blanke lak die tegen een stootje of voetje kan, uitkijkend op mooie design stoel kan het zo maar zijn dan 1 van deze items door ons gespoten kan worden! Neem daarom contact met ons op voor meer informatie!
1.266 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

#newborn

Comentarios


bottom of page