top of page

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project ontvangen van Allround spuiterij RUMI? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Al uw interieurprojecten worden automatisch opgepakt door onze aparte interieurafdeling, kastenspuiten.nl. Kastenspuiten.nl is onderdeel van Allround spuiterij RUMI.

Contactformulier

Bij een offerte aanvraag willen we u verzoeken de project aanvraag zo uitgebreid mogelijk te omschrijven (bv. afmetingen, ondergrond, kleur en glansgraad) en indien mogelijk foto's toe te voegen. Aan de hand hiervan kunnen wij een zo compleet mogelijke offerte opmaken.
Foto uploaden
Foto uploaden

Hartelijk bedankt voor uw inzending! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Allround spuiterij RUMI is sinds 1 mei 2023 gevestigd op het industrieterrein van Ede. Onze spuiterij is gemakkelijk en binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de snelweg A12 en A30. Voor de exacte route verwijzen we u naar de onderstaande kaart.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen! Soms zijn wij op pad voor het transport van meubels of voor het schilderen op locatie, maar wij zijn doordeweeks en op zaterdag bereikbaar via de mail info@spuiterijrumi.nl of telefonisch +31 (0) 646602839. U kunt ons uiteraard ook volgen via social media.

  • kastenspuiten.nl
  • White Instagram Icon
  • Facebook
bottom of page