top of page

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project ontvangen van RUMI stralen en coaten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Al uw interieurprojecten worden automatisch opgepakt door onze aparte interieurafdeling, kastenspuiten.nl. Kastenspuiten.nl is onderdeel van RUMI stralen en coaten.

Contactformulier

Bij een offerte aanvraag willen we u verzoeken de project aanvraag zo uitgebreid mogelijk te omschrijven (bv. afmetingen, ondergrond, kleur en glansgraad) en indien mogelijk foto's toe te voegen. Aan de hand hiervan kunnen wij een zo compleet mogelijke offerte opmaken.
Foto uploaden
Foto uploaden

Hartelijk bedankt voor uw inzending! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

RUMI stralen en coaten is centraal in Nederland gevestigd op het industrieterrein van Bunnik, net onder de rook van Utrecht. We zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A12, binnen enkele minuten vanaf de snelweg bent u bij onze spuiterij. Zie de onderstaande kaart voor onze exacte locatie.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen! Soms zijn wij op pad voor het transport van meubels of schilderen op locatie, maar wij zijn doordeweeks en op zaterdag bereikbaar via de mail info@rumistralenencoaten.nl of telefonisch +31 (0) 646602839.

U kunt ons uiteraard ook volgen op de social media.

  • kastenspuiten.nl
  • White Instagram Icon
  • Facebook
bottom of page